Hoşgeldiniz, visitor! [ Giriş

mersin escort

21 yaşımda bu işe başladım şimdi 45 yaşında emekliliğimi bekliyorum

Ailesinden Ayrılan Escortlar, Grup Escort mersin, Mersin Arkadan Veren Escortlar, Mersin Ateşli Escort, Mersin Escort, Mersin Evli Escort, Mersin Popüler Escort, Mersin Yeni Çıtır Escortlar, Profesyonel Mersin Escort 26 Mart 2015

Selamlar ben 24 yıldır escort piyasasında yer alan, 45 yaşında fakat kesinlikle 30 görünümlü, tam bir olgun suratlı, sarışın, yeşil gözlü, 1.72 boyunda, 95 beden göğüs, 95 beden kalça ve 62 beden beliyle escort Yasemin. Sizlere 24 yıl boyunca çeşitli escortluk hizmeti verdim ve yakın zamanda da özel olarak ödediğim primlerden dolayı emekli olacağım. Gerekli kadar birikimi yaptım ve bu zamana kadar her daim doğru kontrollere giderek tertemiz bir hayat yaşadım! Hizmetimin sonlarına doğru yaklaşırken bu foruma da üye oldum ve birkaç beyle görüşme sağladım. Fiyatım seanslık 30 tl dir ve saatlik için 50 tl talep ediyorum. Ağza boşalma serbest fakat korunmasız ilişki kabul etmemekteyim. Bunun dışında oral seksle boşaltma ya da seks esnasında ağzıma da alabiliyorum. Anal seks serbesttir buna karışmam siz nasıl zevk alırsanız. Tek isteğim bana güzel bir vajinal yalaması yaparsanız ben de zevk alır ve sizi uçururum! Görüşmeleri pansiyon otel ya da kendi evimde yapıyorum. Gecelikte 100 tl ye çıkıyorum. Benimle 18-50 yaş arası tüm beyler buluşmaya gelebilir ve onlara kaliteli bir escortluk hizmeti sağlarım. Benimle buluşmak isteyen beyler yorum atsınlar ben de numaramı onlara sunayım. Maalesef ki direk olarak burada numara paylaşımı yapmamaktayım. Hepinizi öpüyorum bebeklerim…

148 Yanıtlar için “21 yaşımda bu işe başladım şimdi 45 yaşında emekliliğimi bekliyorum”

  1. berk Üzerinde 28 Mart 2015 @ 23:48

    Slm acil bana mesaj atarmisin cok cok acil bekliyorum

  2. berk Üzerinde 28 Mart 2015 @ 23:52

    Numaranizi 5 gunden beri bekliyorum yollamadiniz yasemin hanim deli gibi yalicam sizi soz ok

  3. sinan Üzerinde 30 Mart 2015 @ 19:40

    mersine 3 günlük geldım acil bana ulaşırsanız sevınırım yas 22 ıkımızde uçalım

  4. sinan Üzerinde 30 Mart 2015 @ 19:41

    mersine 3 günlük geldım acil bana ulaşırsanız sevınırım yas 22 ıkımızde uçalım beklıyorum

  5. mustafa can yılmaz Üzerinde 1 Nisan 2015 @ 14:42

    yasemin hanım merhabalar deneymli ve olgun olmanız çok dikkatimi çekti 19 yasında ünicersite öğrenciyim sizinle 2 gece görşmek istiyorum numaram mutlaka cevap bkliyorum en yakın zmandasizi örmek istiyorum lütfen numarama mesaj atın veya caldırın siteye geri dönüş yapamam bkliyorum

  6. gecelık dusunuyorum

  7. OSMAN Üzerinde 5 Nisan 2015 @ 20:24

    numaranızı yollarsamız görüşmek isterim

  8. salih Üzerinde 6 Nisan 2015 @ 20:33

    geri dönmenizi bekliyorum.

  9. metin Üzerinde 6 Nisan 2015 @ 20:36

    merhabalar nasılsnız sizi tanımak reel görüşmek isterim iletişim bilgilerini bekliyorum

    metin

  10. Abdullah Üzerinde 8 Nisan 2015 @ 11:32

    Görüşelim numarani atarmisin

  11. Pablo Üzerinde 8 Nisan 2015 @ 17:34

    Meraba Nasılsıniz ? Musaitseniz Sizinle Görüşmek Istiyorum Yaşım 22 Istediginiz Türde Beraber Seks Yapabiliriz Sizi Memnun Etmek Interim numara Yollarsaniz Sevinirim

  12. rüstem Üzerinde 9 Nisan 2015 @ 01:02

    Sex yapmayı cok seviyorum benimle aylık anlaşacak bir bayan arıyorum

  13. hasan Üzerinde 9 Nisan 2015 @ 21:32

    sizinle birlikte olmak sizi o zevk deryasinda dolastirmak isterdim ama numara verirseniz

  14. siomun Üzerinde 9 Nisan 2015 @ 23:04

    Mrb mesajini bekliyorum

  15. mehmet Üzerinde 9 Nisan 2015 @ 23:58

    çağrı atarmisiniz

  16. bebeto Üzerinde 10 Nisan 2015 @ 00:28

    slm canım mesajı gördüğünde numaranı atarsan sevinirim

  17. murat Üzerinde 10 Nisan 2015 @ 02:04

    bekliyorum msjnı bekliyorum

  18. Mustafa Üzerinde 10 Nisan 2015 @ 13:13

    Selam bumusmak isterim numarani at

  19. ankara Üzerinde 11 Nisan 2015 @ 01:12

    merhaba yasemin hanım. mersine kısa bir süreliğine geliyorum. numaranızı atarsanız bir geceyi dışarda sizinle birlikte geçirmek isterim

  20. ankara Üzerinde 11 Nisan 2015 @ 01:13

    merhaba yasemin hanım. adım deniz, yaşım 33. mersine kısa bir süreliğine geliyorum. numaranızı atarsanız bir geceyi dışarda sizinle birlikte geçirmek isterim

  21. efe Üzerinde 11 Nisan 2015 @ 03:44

    acele gorusmem lazim

  22. haso Üzerinde 14 Nisan 2015 @ 01:03

    Numarani acil yollar misin bana

  23. çağlar Üzerinde 15 Nisan 2015 @ 19:45

    bu gece müsaitmisin

  24. deniz Üzerinde 15 Nisan 2015 @ 20:03

    numaranı yollarsan süper olur canım benım

  25. mevlut Üzerinde 16 Nisan 2015 @ 00:05

    ara gecelik

  26. mevlut Üzerinde 16 Nisan 2015 @ 00:06

    cagri atin ben ararim

  27. serdar Üzerinde 16 Nisan 2015 @ 01:58

    selam sizden hoşlandım uygunsa konuşmak isterim.

  28. Ali Üzerinde 16 Nisan 2015 @ 15:56

    Canm merhaba ben 20 yasndaym bu gece bemim le gorusursen cok sevinirm kendi evim var karsyakada bulusuruz mutlaka bana numaranı yolla seni araym

  29. rafet Üzerinde 16 Nisan 2015 @ 16:42

    sizinle buluşmak istiyorum

  30. hasan Üzerinde 16 Nisan 2015 @ 19:32

    Selam guzel I’m yasinda 48 olgunum seninle yani yas sayiliriz aklini an gece fantazilerin bana cok guzel uyar seninle gecelik bulusmak isterim ancak 100 yerine 500 tl veririm gercekten 200 çok az bana donup mesajini stars an randevu icin seni geri araya am adim hasan yas 48 boy 185 kilo 85

    Seks hastasiyim eger gecelik seams sinirsiz yok ise çok harika bir gece yasamak istiyorum seninle en derin selam ve saygilarimla
    numaram

  31. guti Üzerinde 17 Nisan 2015 @ 01:33

    bir kaç gün sonra mersine geleceğim bir gece benimle ilgilenir misin cevabını ve numaranı bekliyorum

  32. Anıl Üzerinde 17 Nisan 2015 @ 02:19

    ULAŞ BANA BEBEĞİM HADİ

  33. hakan Üzerinde 17 Nisan 2015 @ 02:21

    Numarani atarmisin bekliyom

  34. akşamcı Üzerinde 17 Nisan 2015 @ 14:56

    slm sizinle görüşmek istiyorum numaranızı göderirseniz memnun olurum

  35. serkan Üzerinde 18 Nisan 2015 @ 00:24

    Mrb yasemincim ben Serkan mersindan ara konuşalım

  36. neco Üzerinde 18 Nisan 2015 @ 02:24

    merhaba ben mersindeyim sizinle görüşmek isterim ben ilişkide sadece kendini düşünen bencillerden deyilim.önce partnerimi zevkten sarhoş eder sonra beraber doruklara çıkarız ayrıca am yalamak en büyük zevklerimdir saatlerce yalasam gık demem bütün zevk sularını yalar yutarım

  37. samet Üzerinde 18 Nisan 2015 @ 09:10

    Selam sizinle görüşmek istiyorum

  38. muharrem Üzerinde 18 Nisan 2015 @ 10:07

    numaranı bekliyorum

  39. ali Üzerinde 18 Nisan 2015 @ 22:49

    Bebesim numaramı bekliyorum

  40. mevlut Üzerinde 19 Nisan 2015 @ 17:06

    numarani acil ver

  41. mevlut Üzerinde 19 Nisan 2015 @ 17:07

    ben vereyim gecelik istiyorum ara veya cagri

  42. mevlut Üzerinde 19 Nisan 2015 @ 17:07

    ben vereyim gecelik istiyorum ara veya cagri at

  43. 35 Üzerinde 20 Nisan 2015 @ 18:54

    Numaranızı alabilirmiyim

  44. haydar Üzerinde 21 Nisan 2015 @ 01:11

    Bana mesaj atar misiniz sizi sabırsızlıkla bekliyorum

  45. serdar Üzerinde 21 Nisan 2015 @ 13:04

    Selam gorusmek isterim sizinle…

  46. şamil Üzerinde 21 Nisan 2015 @ 22:58

    Numaranızı bekliyorum

  47. hasan Üzerinde 22 Nisan 2015 @ 15:06

    merhaba görüşmek ve tanışmak isterim..

  48. Erhan Üzerinde 22 Nisan 2015 @ 16:26

    telini meslarmisin seninle gorusmek istiyorum

  49. cuneyt Üzerinde 22 Nisan 2015 @ 21:25

    Selam yasemin cagri atmani bekliyorum

  50. Selçuk Üzerinde 23 Nisan 2015 @ 00:47

    slm bana Ulaş görüşelim

  51. Merhaba tanışabilirmiyiz numaranızı verme ihtimalimiz var mı

  52. mehmet ates Üzerinde 24 Nisan 2015 @ 02:37

    Merhaba yasemin hanım yanlız cevap bekliyorum

  53. ahmet Üzerinde 24 Nisan 2015 @ 17:10

    numarani atar misin ben mersin kozagactayim bkliyorum

  54. faysal Üzerinde 24 Nisan 2015 @ 17:17

    Merhaba numaranızı yazarmisiniz ? Ben faysal 18 yaşındayım.

  55. ozan Üzerinde 26 Nisan 2015 @ 10:32

    Hemen gelcem

  56. murat Üzerinde 26 Nisan 2015 @ 12:27

    Mesaj atarmisin lutfen

  57. burak006 Üzerinde 26 Nisan 2015 @ 16:18

    sizi tanımak isterim hanımefendi

  58. levent Üzerinde 27 Nisan 2015 @ 02:39

    merhabalar efendim y22 bana ulasirdaniz cok ama cok memnun olurum hatta bos vaktim oldukca hep seninle gorudurum gercekten cok ihtiyacim var. iyi günler.

  59. onur Üzerinde 27 Nisan 2015 @ 08:40

    Merhaba sizi tanimak isterim numaran musait olursaniz sizi gormek isterim ve yalamayi cok severim

  60. arif Üzerinde 27 Nisan 2015 @ 15:23

    numaranı yollarmısın

  61. Ahmet Üzerinde 29 Nisan 2015 @ 14:16

    Merhabalar telefon numaranızı mail olarak yollarsanız sizinle görüşmeye geleceğim

  62. Coşun Üzerinde 30 Nisan 2015 @ 00:15

    Mail den yazarsan görüşelim

  63. Kaan Üzerinde 30 Nisan 2015 @ 01:30

    Tatlım tel no gönder yarın görüşelim tamam mı tatlım

  64. luky Üzerinde 1 Mayıs 2015 @ 02:26

    Ne zaman müsaitsin numaranı atar mısın?

  65. Serkan Üzerinde 3 Mayıs 2015 @ 01:39

    Tel alabilirmiyim Yasemin hanım Salı gündüz gelmek istiyorum

  66. ateş35 Üzerinde 4 Mayıs 2015 @ 17:15

    merhabalar ben görüşmelerde genelde dilimi daha çok kullanmaktan yanayım iyi anlaşacağımızı umuyorum numaranızı verirseniz sevinirim

  67. ali Üzerinde 5 Mayıs 2015 @ 01:21

    Yasm 19 ama b kadr olgun ve iddaalı bayanla birlikte olmaktan zevk duyarim

  68. onur Üzerinde 6 Mayıs 2015 @ 09:23

    bana donersen gorusebiliriz

  69. hakan Üzerinde 7 Mayıs 2015 @ 01:03

    Görüşmek mümkün mu acaba numaranızı verir misiniz

  70. ismail Üzerinde 7 Mayıs 2015 @ 15:49

    Selam yalamak den deli ederim yasim 27 mersindeyim

  71. crazyonur Üzerinde 7 Mayıs 2015 @ 22:54

    mesajını bekliyorum bekliyorum cnm

  72. ozcan Üzerinde 8 Mayıs 2015 @ 20:44

    Sıra çooook be yaa acep bize düsermi

  73. silifkelı Üzerinde 8 Mayıs 2015 @ 22:51

    acıl numaranı yazarmısın görüşmek ıstıyorum canım.33 yasımdayım senı bekliyorum……..

  74. Adem By_ Darbe Üzerinde 9 Mayıs 2015 @ 09:17

    Numaranizi yollarmisniz bugun gelicem 100 tl verip 2 saat kalabiliyomuyuz numaram cagri atin bn sizi ararim hanfendi

  75. erkan Üzerinde 9 Mayıs 2015 @ 13:45

    Acil bulusalim numarani bekliyorum tatlim

  76. boran Üzerinde 9 Mayıs 2015 @ 17:19

    Hemen aramanzı bekliyorum canm

  77. boran Üzerinde 9 Mayıs 2015 @ 17:20

    Numaranı gönder hemen geleyim

  78. Murat Bulut Üzerinde 12 Mayıs 2015 @ 22:44

    Numara bekliyorum

  79. hanus ala Üzerinde 14 Mayıs 2015 @ 13:46

    telefon numaranızı bekliyorum.

  80. bakir genc Üzerinde 15 Mayıs 2015 @ 02:33

    Merhabalar Yasemin hanım ben 20 yasında 176 boyunda 67 kiloda bakir bir gencim olgun bayanlar çok ilgimi çekiyor hele ki sizin gibi zarif bir olgun bayan eğer sizinde izniniz olursa görüşmek isterim sizi tercih ettim çünkü tam aradığım bir hanim efendisiniz numaranizi bırakırsanız sevinirim saygılarımla. 🙂

  81. kemal Üzerinde 15 Mayıs 2015 @ 16:01

    Nasil goruscez numara

  82. kemal Üzerinde 15 Mayıs 2015 @ 16:01

    selm sizinle gorusmek istiyorum

  83. deniz Üzerinde 16 Mayıs 2015 @ 01:11

    Merhabalar Yasemin Hanım nasılsınız?
    Adım Deniz mersin da son sınıf üniversite öğrencisiyim(yakışıklı düzgün diksiyonlu titiz bir erkeğim). Mature fantezim var yani sizin gibi olgun kadınlara zaafım var.Şu an kız arkadaşım olmasına rağmen sizinle gecelik veya bi kaç seans görüşmek istiyorum.Bu konuda yardımcı olur ve öncelik sağlarsanız çok memnun olur ayrıca sizi de erkek arkadaşınız gibi tatmin ederim.Maillerimi günlük kontrol ediyorum.Görüşmek üzere…

  84. emre Üzerinde 19 Mayıs 2015 @ 14:21

    slm yasemin hnm ben mersinden emre sizin gibi elit bir hanımefendiyle görüşmek isterim bana iletişim bilgilerinizi yazarsanız görüşelim arabam var ulaşım sorunu yok sevgiyle kalın..

  85. ali Üzerinde 19 Mayıs 2015 @ 15:04

    Telinigônder

  86. serkan Üzerinde 22 Mayıs 2015 @ 07:44

    yasemin bana habrr ver sana cakmaya gelicem

  87. musa Üzerinde 22 Mayıs 2015 @ 15:39

    Canm numarani atabilirmisin

  88. denizakts Üzerinde 23 Mayıs 2015 @ 19:28

    Selam hayatımın kadını yasemin. Ben deniz yaşım 25.. Hep senin gibi olgun bi bayanla birlikte olmak istemişimdir. Bu istegim yalnızca bir kere oldu ve inanılmaz bir gece geçirdim. O yüzden olgun bayanın tadı her zaman farklı olmuştur seninde cok farkli olduğuna inanıyorum. Seninle özelliklerinimiz isteklerimiz arzularımız uyuşuyor bebegim. vajinanı doyasıya yalamak istiyorum. Seninle sabaha kadar sevişmek ve ikimizinde uçacaği bir gece istiyorum senden. Bana dönüş yaparsan olumlu yada olumsuz bir cvp verirsen sevinirim aşkım. Tabi ki gönlüm olumlu cevap vermenden yana, beni seç pişman olmayacaksın bitanem aşkım meleğim kadınım herseyim benim. Öptüm bal dudaklarından muuaaahhhhh ♡♡♥

  89. mehmet Üzerinde 24 Mayıs 2015 @ 03:15

    istediğin zaman buluşabiliriz.

  90. emre Üzerinde 25 Mayıs 2015 @ 15:01

    merabalar hanfendııı sızın vajınanız saatlerce yalayabılrımmm yasım 27 numaram

  91. fatih Üzerinde 25 Mayıs 2015 @ 21:30

    iyi geceler seninle beraber güzel bir zaman geçirmek iyi olur aslında ikimizde çok eğleniriz

  92. DENİZ Üzerinde 26 Mayıs 2015 @ 11:59

    slm sizinle nasıl ve nerde görüşebilir bana bilgi verin lütfen

  93. tugrul Üzerinde 26 Mayıs 2015 @ 17:52

    slm yasenim görüşmek istersen numaramı bırakıyorum umarım yakın zamanda görüşme dileğiyle

  94. tolga Üzerinde 27 Mayıs 2015 @ 02:00

    slm ben 26 yasındayım bu gece yalnız ve çok azgınım buluşmak istiyorum eger görüşmek istersen acil cvp yazarsan sevinirim mersinda oturuyorum. yasemincim.sarışın 1.80 boyunda 65 kilodayım.

  95. mehmet Üzerinde 27 Mayıs 2015 @ 16:09

    Cnm senin gibi olgun bi bayan la beraber olmayi cok seviyorum sabaha kadar yalarim tel

  96. alp Üzerinde 28 Mayıs 2015 @ 12:30

    mrb

  97. Mehmet Üzerinde 29 Mayıs 2015 @ 01:19

    Numaranı yollarmısın cnm hasretle bekliyorum seni 🙂

  98. volkan Üzerinde 30 Mayıs 2015 @ 02:10

    hemen dönersen çok memnun olurumm

  99. bülent Üzerinde 30 Mayıs 2015 @ 16:00

    sizinle günlük kalmak ya da mersin dışında sizi misafir etmek isterim bana ulaşırsanız sevinirim…

  100. Numaranı yollar mısın bebegim beklıyorum.

  101. ugur aydın Üzerinde 31 Mayıs 2015 @ 19:06

    tam aradıgım bayansınız sizinle en kısa zamanda görüşmek istiyorum ,,,,,

  102. ugur aydın Üzerinde 31 Mayıs 2015 @ 19:07

    ne kadar çabuk numaranı werirseniz oo kadar çabuk görüşürüz canım benim

  103. ben Üzerinde 1 Haziran 2015 @ 00:36

    Acil numara lütfen

  104. efe Üzerinde 1 Haziran 2015 @ 03:37

    Numaranızı verirmisiniz

  105. aslan1905 Üzerinde 3 Haziran 2015 @ 14:35

    Numaranızı verirmisiniz

  106. atasen Üzerinde 3 Haziran 2015 @ 21:17

    slm tatlım yarın hemen görüşelim bana numaranı hemen yolla arayayım ve konuşalım gerekirse bu gecede gelebilirim gecelik olarak

  107. volkan Üzerinde 3 Haziran 2015 @ 23:16

    numara bekliyorum halen

  108. Arda Üzerinde 6 Haziran 2015 @ 00:30

    Sizi gecelik manisada kendi evimde misafir etmek isterim. Tel nosu verebilirmisiniz?

  109. Mustafa Üzerinde 7 Haziran 2015 @ 23:49

    Acil bekliyorm seni 🙂

  110. H.D Üzerinde 8 Haziran 2015 @ 12:53

    İyi günler, halen daha burayı aktif olarak kullanıyormusunuz bilmiyorum fakat sizinle görüşmek istiyorum.Ayrıca olgun bayanlara ilgim olmasıda olayın ayri bir boyutu.Bana ulaşırsanız sevinirim.

  111. oguz Üzerinde 10 Haziran 2015 @ 14:49

    sllmm telını beklıyorum

  112. Mustafa Üzerinde 10 Haziran 2015 @ 22:24

    Randevu almak istiyorum

  113. Buğra Üzerinde 11 Haziran 2015 @ 00:47

    Merhaba sizinle gorusmek istiyorum tam aradigim kadinsiniz.ulasirsaniz sevinirim

  114. Özkan Üzerinde 11 Haziran 2015 @ 15:30

    Mrb numaranızı verir misiniz sizi doruklara çıkara bilirim 😉

  115. veli Üzerinde 12 Haziran 2015 @ 02:51

    olgun hatunları severim anal ve ağza boşalma dikkatimi çekti gecelik 200 veririm bana acil dönüş yapmalısın..

  116. mete Üzerinde 13 Haziran 2015 @ 16:47

    merhaba ben Mete olgun bayanlara karşı her zaman büyük ilgim olmuştur. çünkü ne istediğimi daha iyi biliyorlar. sizinle görüşmek istiyorum. irtibat için numaranızı bırakırsanız sevinirim.

  117. uğur Üzerinde 14 Haziran 2015 @ 17:23

    bana ulaşın lütfen

  118. musa Üzerinde 15 Haziran 2015 @ 00:56

    Lutfrn numaranizi yollayabilirmisiz.

  119. kadir Üzerinde 16 Haziran 2015 @ 13:27

    Selam yasemin hanim sizinle gorusmek istiyorum numaranizi yollamanizi bekliyorum gorusmek uzere.

  120. özgür Üzerinde 17 Haziran 2015 @ 19:25

    Numaranı verirsen arayalım güzel kız, sende kazan biz de seni kazanalım ?

  121. serhat Üzerinde 18 Haziran 2015 @ 14:35

    bana mailden ulaşırsan sevinirim

  122. Burak Üzerinde 18 Haziran 2015 @ 23:46

    Bana ulaşır mısın lütfen ?

  123. Emre Üzerinde 22 Haziran 2015 @ 01:11

    Numaram e postadadrr

  124. ozanbey Üzerinde 22 Haziran 2015 @ 07:50

    İletisim nasil olcsk acilllll

  125. Okan Üzerinde 22 Haziran 2015 @ 09:55

    mrb cnm seninle tanışmayı ve görüşmeyi çok isterim kabul edersen çok sevinirim Ltfn kırma beni şimdiden o güzel vajinan dan öpüyor ve yalıyorum

  126. Mustafa Üzerinde 22 Haziran 2015 @ 16:56

    Bir gece gecirebilirmiyiz

  127. Deep Üzerinde 22 Haziran 2015 @ 17:41

    Kisa bir sureligine musaitim teletfon numaraniz lutfen…

  128. mesut Üzerinde 23 Haziran 2015 @ 21:14

    Tel bekliyorum yas 27 kesinlikle gelicem

  129. olcay Üzerinde 24 Haziran 2015 @ 03:34

    slm yasemin msj atman yeter

  130. berkcan Üzerinde 24 Haziran 2015 @ 13:23

    Meraba yasemin hanım isteyeninz cok bilmiyorum bna sra gelirmi ama sansmı denemek isterim konusmalarınızı samimi buldum okadar kisi arasnda ben 22 yasndaym.grusmek iaterseniz msj atabilirsiniz simdiden t.derim

  131. berkcan Üzerinde 24 Haziran 2015 @ 13:24

    Merabalar yasemin n hanm ben 22 yasnda bir gencim konismalarnzı samimi buldum o yuzden yazdım bilmiyorum talibiniz cok ama bna sra gelirmi sizonle gorusmek istrom şimdiden n t.ederom

  132. fahrettin Üzerinde 27 Haziran 2015 @ 22:39

    Slm ismim fahrettin Mersin hatayda yaşıyorum bekarim yanı diğer adıyla dulum size biraz kendimi tanıtmak isterim moda sektorundeyim giyim sektöründe çalışıyorum yaş 41 boy 178 kilo 90 yapılı kısa biraz kır saçlı biriyimdir ben burda açık Konuşayım arkadaslik için girdim uzun sureli kısa sureli ben sizin yanı ben bir bayanın istekleri benim için ilk onceliktir sizinle tanışmak isterim sizde isterseniz sizinle gorusmek isterim saygilar

  133. yiğit Üzerinde 29 Haziran 2015 @ 18:37

    Merhaba yiğit ben. 30 yaşındayım. Sizinle görüşmek istiyorum. Bana dönmenizi sabırsızlıkla bekliyorum.

  134. Caner Üzerinde 2 Temmuz 2015 @ 11:55

    Slm canım gzl gün ve geceler için benile temas a gecebili rsin ne istediğini bilen nsl davranılmasını bayan ruhundan anlayan hoş muhabbeti deneyimli tecrübeli bir bey im yaş 30 dizinde seveceginize eminim dostluğun yeri geldiğinde sır tutmanın gerekliliğini bilirim daha neler anlatmak isterim ama kelimeler yetersiz kalır en güzeli siz benimle irtibata geçin gzl muhabbet ve zevkleri birlikte tatalim gorusmek üzere Kıb canim

  135. matkap Üzerinde 18 Temmuz 2015 @ 04:28

    Gecelik görüşmek istiyorum bekliyorum yaş 35

  136. berksan Üzerinde 18 Temmuz 2015 @ 16:21

    numara bekliyorum 🙂

  137. ozan Üzerinde 1 Ağustos 2015 @ 10:45

    Selam numaranızı atar mısınız rica etsem

  138. Hakan Üzerinde 3 Ağustos 2015 @ 03:14

    No atsana

  139. Hayri Üzerinde 3 Ağustos 2015 @ 20:24

    mersinden ulasmya calisiyorum size irtibata gecebili miyiz

  140. aslan Üzerinde 8 Eylül 2015 @ 19:30

    Slm numaranizi gonderirmisiniz

Cevap Bırakın

Yorum yapmak için oturum açmış olmalısın .

  • mersin escort bayan

    Mersin Escort Üniversite Caddesi

    by on 17 Şubat 2019 - 0 Comments

    Mersin Escort Üniversite Caddesi Eğlenmek istediğiniz zaman yanınızda genç ve üniversiteli bir kızla zaman geçirmek istiyorsanız hemen üniversite caddesine gitmelisiniz çünkü bu bölgede size her zaman hizmet verecek olan bir birinden seksi ve ateşli Mersin Escort bulabilir zevki yaşayabilirsiniz. Size aradığınız zevki ve mutluluğu yaşatacak olan bu bayanlar güzellikleri ile de bir çok erkeği kendine […]

  • Doyumsuz ve azgın mersin escort bayanları

    by on 26 Aralık 2018 - 0 Comments

    Doyumsuz ve azgın mersin escort bayanları Seks deneyimleri yüksek olan seksi bayanların bir arada bulunduğu ve çekiciliği, albeniliği olan tam bir seks makinalarının bulunduğu sitemizde kendinize uygun olan mersin escort bayanları seçebilirsiniz. Sizlerin bütün ihtiyaçlarınızı giderecek dudak uçurtacak güzelliklere sahiplerdir. Ne istediklerini bilen ve sadece kendilerini anal porno ve anal seks yapabilen escortlar ile kendinizi […]

  • Mersin Escort Tercihiniz Nasıl Olmalıdır

    by on 22 Şubat 2019 - 0 Comments

    İKİ ESCORT ARASINDA NASIL SEÇİLİR: KENDİNİZE SORACAĞINIZ 3 SORU Teknoloji çağında, çevremizdeki her şey değişti. Mersin Escort Bayan web sitemizdeki tüm riskleri en aza indirdiğini ve hepimizin yaşadığı yerde küçük bir baloncuk yaptığını görebileceğimiz çağdayız. İnternette sosyal bir hayatımız bile var. Eskort bayanlarla çıkmak hakkında ne düşünüyorsun? İnternet bunu kolaylaştırdı. Web sitemizden onlarca eskorta göz atabilirsiniz. Hayallerinizdeki kadını seçin […]